Om

Om Fair HR Løn ApS

Hvorfor ikke udvikle i dag, hvis vi kan spare tid eller penge allerede i morgen?

Personen bag Fair HR Løn ApS

Mit navn er Janne Frøstrup Knudsen, og min passion for løn blev startskuddet til, at jeg startede firmaet Fair HR Løn ApS. Løn er et stort og komplekst område, som mange helst ikke vil røre ved, men jeg brænder for det, og jeg synes, at det er spændende og udfordrende. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger, og jeg kan lide at forandre og udvikle efter kunders behov.

Det er min erfaring, at indlevelse i kunders ønsker og behov skaber udvikling. Jeg arbejder proaktivt og tænker innovativt, og derfor er det nemt for mig at optimere opgaver og arbejdsgange.

At være udkørende løn-konsulent er ikke nyt for mig. Jeg har tidligere gennem fire år besøgt kunder for revisionsfirmaerne KPMG og EY. Her har jeg bl.a. hjulpet kunder gennem diverse løn-problematikker, med løn-kørsler som outsourcing, ekstra hænder eller tilførsel af løn-viden m.m

Min baggrund

Min baggrund er en kontoruddannelse med mange års erfaring med økonomi og regnskab, men hvor løn altid har været en del af mit arbejde og interesse. Jeg har taget efteruddannelse indenfor NLP Coaching og en HR Akademi uddannelse med bl.a. faget Personalejura. Jeg har skrevet speciale om medarbejderdreven innovation. De seneste år har jeg primært arbejdet med løn, personalejura og HR.

Løn

Jeg har mange års erfaring i behandling af løn i alt fra indberetninger til efterbehandling af lønrelaterede opgaver. Jeg holder mig opdateret på lønområdet og tilretter lønsystemet i overensstemmelse med overenskomst, lokalaftale og beskatnings-ændringer på f.eks. personalegoder. Jeg har det godt med at have ansvaret for hele lønbehandlingen inkl. bogføring, afstemninger, e-indkomst, feriepengehensættelser, statistik og søgning af dagpengerefusioner. Jeg er vant til at overholde mange deadlines.